Hvorfor bli medlem?

Kjenner du igjen den følelsen når du skal barbere deg men har glemt å kjøpe nytt barberblad? Vel, de dagene er over. Med medlemsskap i HØVL får du en mindre ting å tenke på. Alltid smooth barbering.

  • Mindre å tenke på
Du får dine barberingsprodukter sendt hjem til deg – enklere blir det ikke.

  • Høy kvalitet til riktig pris
Du mottar kvalitetsprodukter som gir deg smidig, skånsom og enklere barbering.

  • Du bestemmer

Du kan fritt endre intervall når du vil. Det er ingen bindings- eller oppsigelsestid.

Slik virker det

Du er kun noen enkle steg fra en enklere barberingshverdag

1. Velg en startpakke

Startpakken inneholder et barberhåndtak i valgri farge og fire blader.

2. Velg bladtype

Du kan velge mellom barberblader med 3-blader eller 5-blader. 

3. Du bestemmer

Refill av barberblader sendes ut hver 2. måned. Du kan fritt endre intervall når du vil. Det er ingen bindings- eller oppsigelsestid.

Q & A

1. Hvorfor bør jeg være medlem av HØVL?

Hvor ofte barberer du deg med en slitt barberhøvel? Baberhøvler er en vanlig ting å glemme på handleturen og varierer også veldig i pris. Som medlem i HØVL får du gode barberhøvler hjem til deg til en fast pris. Så slipper du flere kjipe barberinger med slitte barberblader.

2. Hvor ofte bør jeg egentlig bytte barberblad?

Som en tommelfingerregel anbefaler vi å bytte barberblad etter at det har blitt brukt 5-7 ganger, avhengig av hvor du barberer deg og hårtype. Dette er for å få den beste barberingen, minste sjansen for kutt, lugging og bakterier, samt at gel-stripen skal fuktiggjøre huden på beste måte. 

3. Bør jeg velge 3-blader eller 5-blader?

Valget lander kun på preferanse og er derfor individuelt! Vi anbefaler deg å teste 5-blader dersom du ønsker den tetteste barberingen og barberer deg ofte. Om du derimot lar det gro litt mellom hver barbering anbefaler vi 3-blader. Men du kan alltids endre hvis du vil teste ut den andre typen ved å kontakte vår kundesevice. Din kropp, ditt hår, ditt valg!

4. Kan jeg sette medlemsskapet mitt på pause?

Du kan selvfølgelig sette medlemsskapet på pause hvis du har behov for det. Vår kundeservice hjelper deg å finne løsning som passer deg best.